Lokal lunsjbuffet tirsdag14.08
Velkommen til 4-retters lokal lunsj for individuelle smågrupper
Frå kl 12 til 15 serverer vi lokal 4-retters lokal lunsj.
Meny:
Lokal røykt laksesalat
Hjortepatè Lokal hjort , patè laga av Karen
3 ulike typar spekemat fra hjort, storfe og svin, laga av Tind Spekemat.
2 ulike ostar:
* Kvitlin, som er ein lokal geitost, produsert i Ørsta.
* Vellagra Edamer er ein halvfast, modna ost av kumelk, produsert lokalt i Ørsta.
Begge ostane har blitt heidra med spesialitetsmerket "Unik smak" og fekk tildelt bronsemedalje ved World Cheese Awards i Trondheim 2023
På bordet salat, olje, brød og smør
Gulrotkake med kaffe/te
Pris 4-retters lunsjbuffet kr 540,- eks drikke
Frist for booking mandag 18. august kl 20.00
Send oss gjerne ein førespurnad - eller kontakt oss på post@rekkedalgjestegard.no